В колко многобройни моменти
съм запомнил към мен
лошите ти погледи,
придружени с ярост,
гняв, заплашващ глас.
А в колко многобройни моменти
си запомнила от мен
добрите ми погледи,
придружени с усмивки,
свобода, чист смях.
Понякога се замисли
над угризенията си,
поне за една-две секунди.
Признай ми, че си виждала
и разбирала
смисъла в моите погледи.
Не ухаят и не приличат
на твоите.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
Светли и топли дни за теб, Георги!
сърдечно..