7.12.2010 г., 10:21 ч.

В колко многобройни моменти... 

  Поезия » Любовна
652 0 1

В колко многобройни моменти

съм запомнил към мен

лошите ти погледи,

придружени с ярост,

гняв, заплашващ глас.

А в колко многобройни моменти

си запомнила от мен

добрите ми погледи,

придружени с усмивки,

свобода, чист смях.

Понякога се замисли

над угризенията си,

поне за една-две секунди.

Признай ми, че си виждала

и разбирала

смисъла в моите погледи.

Не ухаят и не приличат

на твоите.

 

                                                                                      Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??