27 дек. 2022 г., 09:53

В комфорта на топлата... кал 

  Поэзия » Любовная
567 2 1

Дали бе сляп, или пък заслепен?

И искам ли въобще да зная?!...

Свинята иска кал, а не сатен,

в кал иска да си се въргаля.

 

А аз, наивница, постилах небеса,

мечти рисувах и поеми писах.

Така надменно им се подигра,

че в първия момент се слисах...

 

Излъскала бях рицарски доспехи,

в кураж и доблест да те облека,

оказаха се твърде тежки,

за твойта дребничка душа.

 

Простих си. И друг път съм грешала,

помислих си, че имаш потенциал.

Не съжалявам за каквото съм ти дала.

Оставям те, покрит със топла... кал.

 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??