8 нояб. 2011 г., 12:54

В косите си обич заплитам 

  Поэзия
799 0 5

Прегръщат ме жълтолистни

отвеяните ми мисли...

И есенно ми е в очите.


Роякът на листопада

във приказни водопади

посипва със злато косите.


Тополите оголели,

от свян снаги свели,

треперят и шепнат молитви.


И есенна ми е някак

посоката за нататък...

В косите си обич заплитам...


07.11.2011 г.     Bloom

© Веси Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??