24 февр. 2009 г., 00:47

В края на мандата 

  Поэзия » Другая
620 0 6
На живота,
в края на мандата.
Скромна стая,
кафе ухае, почти уют.
В бъдеще мъгляво
погледът блуждае.
Спомени приятно
сетивата галят.
Слухът едва, едва долавя
тика - така, така - тика,
часовник тананика.
Понякога звъни.
Тревожно, неотложно,
времето върви.
Към последна дата
пътят е открит,
пред мен е циферблата,
механизмът - остава скрит.
На живота, в края на мандата.

© Кан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??