25 февр. 2015 г., 23:33

В лоното на любовта ми 

  Поэзия
443 0 1

Колко любов, ах, колко любов
в сърцето ми е застояла...
Ти знаеш ли, другарю, 

че сигурно до гроб
да я изчерпам, аз не бих успяла

Всеки предател, комуто простих
Всичко, що очите ми видяха
Всеки спомен - отминал, но красив
и всяка песен, която славеите изпяха
в лоното на любовта си приютих

И още има, да му се не види
и пак любов във мен остана 
сърцето ми не спира да дири
на кого и на какво да я раздава
и го прави без да му се свиди

Но знаеш ли, другарю, знаеш ли
от що очите ми сълзи проливат
колко аз получих, знаеш ли ?
Не знаеш, та дори не подозираш...
Нищичко, другарю, не получи сърцето ми
 


 

© Евелина Благова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??