1 авг. 2021 г., 21:46

В мен живее лято 

  Поэзия
227 0 3

Топло лято в мен живее

и изпълва ме с лъчи.

А в прохладните гори,

птици нежни песни пеят.

 

Лилиите разцъфтели,

плуват в чисти езера.

А в зелената трева

мащерки се разпрострели.

 

Кичестите слънчогледи

се усмихват засияли.

Изгрев с розови кристали

оцветява чувства бледи.

 

И уханен аромат

във душата ми попива.

Как безумно ми отива,

този топъл летен свят!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??