8 июн. 2010 г., 06:49

В моя свят момчешки 

  Поэзия
551 0 13

Като вятърна мелница

Махам с ръце

На безброй ветрове 

Подарявам сърце

Нека ветреят

Нека ме веят

Като жито в поле

Сред мъгли дъждове

Сред роса и сълзи

Нека ме носят 

В свят на мечти

Има безброй  мъдреци

Пълен светът е с лъжци

Оковават в синджир

А те канят на пир

Пълен светът е със сплетници

Души от тъмници столетници

В моя свят момчешки

Ветровете гоня си лудешки

Заливайки се в смях

Пазя се от тежък грях

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??