27 июн. 2015 г., 22:07

В мрежата 

  Поэзия » Другая
295 0 4

Небето е олтар за брачни клетви

и изпято щастие на птиците.

А аз – сърце,

което  може да се радва,

и  слънцето, което

ги дарява с   любовта си.

Ний сме снежинки от живота,

който рисува своите ескизи

върху  пространството

и времето.

И с тях създава себе си

в тая прекрасна  юнска  вечер.

 

 

© Диана Кънева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??