Jun 27, 2015, 10:07 PM

В мрежата 

  Poetry » Other
267 0 4

Небето е олтар за брачни клетви

и изпято щастие на птиците.

А аз – сърце,

което  може да се радва,

и  слънцето, което

ги дарява с   любовта си.

Ний сме снежинки от живота,

който рисува своите ескизи

върху  пространството

и времето.

И с тях създава себе си

в тая прекрасна  юнска  вечер.

 

 

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??