18 июн. 2017 г., 03:22

В не-свя(с)т 

  Поэзия
874 3 4

Създадох те от кал. И страхове.

До мускулната тъкан на реалност.

Измислих всички думи, цветовете

и мислите ти нарисувах в огледалото.

Поканих те в съня си. Незавършен.

Да нямаш правото да ме осъдиш.

Показах ти вините си на връщане

и възлите, с които ги завързвах.

 

Не те оставих да говориш дълго,

страхувах се, че няма да ме чуеш.

Изпратих те преди да съм си тръгнала,

повярвала почти, че съществуваш.

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??