Не идвай в деня ми нарочен,
когато звездите не греят.
В живота- за двама задочен,
забравени чувства виреят.
Ела ми във нощи самотни,
когато звездите се смеят.
Тогава за обич грамотни,
сърцата от страст да немеят.
И в тъмната нощ ще засветят
звездите- досущ в дискотека.
Когато петлите потретят,
ще тръгнем по друга пътека...
© Никола Апостолов Все права защищены