Jul 1, 2016, 11:47 AM

В нощи самотни 

  Poetry » Love
427 0 7

Не идвай в деня ми нарочен,

когато звездите не греят.

В живота- за двама задочен,

забравени чувства виреят.

 

Ела ми във нощи самотни,

когато звездите се смеят.

Тогава за обич грамотни,

сърцата от страст да немеят.

 

И в тъмната нощ ще засветят

звездите- досущ в дискотека.

Когато петлите потретят,

ще тръгнем по друга пътека...

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??