10 февр. 2011 г., 10:51

В очите му блестят светулки... 

  Поэзия » Любовная
754 0 5

В очите му блестят светулки
и се гонят есенни листа.
Те езеро са - в тях се гмуркаш
и обливаш се със светлина.

От пръстите му огън капе
и жалостно искри се давят в пролетта
на длани - парещо ухажване -
създадени, за да лекуват болката.
В очите му блестят светулки.
Те побират цели небеса.
Слагам удобните обувки.

И ще го намеря... Той е там...

От пръстите му огън капе,
и искрите се превръщат в рани.

Ний ще се срещнем, знам - по пладне,
някъде, където сме мечтали.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??