8 янв. 2021 г., 20:18  

В огледалото на вечността 

  Поэзия » Любовная
520 3 8

Ти дойде.

Приспа нежно тъгата

в люлката на радостта.

Тихо влезе

като топъл вятър

през отворената 

на душата ми

врата,

спомена отново

да разпалиш

до камината

на Старата мечта.

Ти си тук,

да се позная

в огледалото на вечността.

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??