19 нояб. 2007 г., 16:33

В окото ми влезе прашинка 

  Поэзия » Пейзажная
1165 0 25

В окото ми влезе прашинка.
Заплака от болка горкото.
На фона на тази картинка
небето се намръщи жестоко!
            
Облаци бели разтърси,
пукот се чу отвисоко.
Сребърен дъжд се заръси
Всичко окъпа наоколо.
        
Три дена вече се ръси.
Три дена вече не спира.
Земята даже се въси,
кално й е на душата.
...........
Слънцето скришно надникна.
С лъч нарисува усмивка.
Сълзите скри надълбоко,
окото пак се усмихна!

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??