Nov 19, 2007, 4:33 PM

В окото ми влезе прашинка 

  Poetry » Landscape
1171 0 25

В окото ми влезе прашинка.
Заплака от болка горкото.
На фона на тази картинка
небето се намръщи жестоко!
            
Облаци бели разтърси,
пукот се чу отвисоко.
Сребърен дъжд се заръси
Всичко окъпа наоколо.
        
Три дена вече се ръси.
Три дена вече не спира.
Земята даже се въси,
кално й е на душата.
...........
Слънцето скришно надникна.
С лъч нарисува усмивка.
Сълзите скри надълбоко,
окото пак се усмихна!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??