1 февр. 2005 г., 09:18

В онова безвремие 

  Поэзия
922 0 0

 

В онова безвремие,

се къпе крилата мисъл.

Умишлено сътворена

сред купища безмислици,

но криеща в себе си

някакви тайни.

Преследвана от идеите

на сивото вещество

се вписва в обръчи

на позитивна вълна.

Извлечена от илюзии

и слепи мечти

поражда в съня ни

ноти хармония.

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??