Feb 1, 2005, 9:18 AM

В онова безвремие 

  Poetry
920 0 0

 

В онова безвремие,

се къпе крилата мисъл.

Умишлено сътворена

сред купища безмислици,

но криеща в себе си

някакви тайни.

Преследвана от идеите

на сивото вещество

се вписва в обръчи

на позитивна вълна.

Извлечена от илюзии

и слепи мечти

поражда в съня ни

ноти хармония.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??