15 июл. 2013 г., 22:38

В отбора на добрите 

  Поэзия » Другая
481 0 2

В отбора на добрите

Доверието е нещо крехко.
Веднъж изгубено в лъжите,
изречени от нас самите,
изгубено остава вечно.

В отбора на лъжците
доверието е лош порок,
а лицемерието е в техния живот
като икона скъпа на светците.

Нека бъдем в отбора на добрите
и вярата в себе си да носим,
за любов и мир да се помолим,
лъжливите усти с нея да преборим!

© А.А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??