28 янв. 2011 г., 16:24

В отплата 

  Поэзия » Любовная
652 0 1

В празната стая си говорех с вятъра.

Той последно се докосна до теб,

изпрати те хладно до прага

и тръшна вратата.

Собата тясна обгърнах с душата.

Мъка подарих ù в отплата,

че изтръгна любовта от сърцата.

 

По пода пръснах сълзите

- ледени кристали на дните.

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??