28.01.2011 г., 16:24 ч.

В отплата 

  Поезия » Любовна
661 0 1

В празната стая си говорех с вятъра.

Той последно се докосна до теб,

изпрати те хладно до прага

и тръшна вратата.

Собата тясна обгърнах с душата.

Мъка подарих ù в отплата,

че изтръгна любовта от сърцата.

 

По пода пръснах сълзите

- ледени кристали на дните.

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??