Обещахме си в последния ни чат,
че все някога ще трябва да се срещнем,
но животът бе предвидил друг обрат
и оказаха се сметките ни грешни.
Дали в друг живот ще се видя с теб?
В този пътищата ни далечни бяха –
аз все чакам на опашка за билет
и ще трябва още доста да почакам.
Душата ти борбена и открита
пое по път в безкрайното далечен,
не вижда на живота сивотите
и този свят на грях и смърт обречен.
© Анна Банчева Все права защищены