1 мар. 2022 г., 08:38  

Честита Баба Марта! 

  Поэзия » Другая
319 0 0

Червено и бяло се преплитат,

да има живот, здраве, берекет,

щъркелите при нас долитат,

наближава прекрасната пролет!

 

Идва Баба Марта вече,

нека има в душите светлина,

Малък Сечко бяга надалече,

нека всеки прави добрина!

 

Радост нека има в сърцата,

да има в душите мир и любов,

щастие за големите и децата,

от небето да има благослов!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??