1.03.2022 г., 8:38 ч.  

Честита Баба Марта! 

  Поезия » Друга
360 0 0

Червено и бяло се преплитат,

да има живот, здраве, берекет,

щъркелите при нас долитат,

наближава прекрасната пролет!

 

Идва Баба Марта вече,

нека има в душите светлина,

Малък Сечко бяга надалече,

нека всеки прави добрина!

 

Радост нека има в сърцата,

да има в душите мир и любов,

щастие за големите и децата,

от небето да има благослов!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??