1 июл. 2009 г., 22:16

В пожара на любовта 

  Поэзия » Любовная
928 0 25

Сърцата ни от любов изгарят,
знаем - няма по-щастлив пожар.
Вълшебното "обичам те" повтарят,
живото чувство е безценен дар.

Вратите си Вселената отваря,
прегърнати души приветства тя.
Повеждам те със мен в безкрая,
да пием от изворите светлина.

Ще вярвам до последния си миг -
ти си тази, която излъчва обичта.
Докосвам с устни нежния ти лик
и пламват в нас всички небеса.

В очите ни днес искри блестят,
а времето загубва своя смисъл.
Мечтите ни с теб устремно летят,
"Светът е обич" е вярната мисъл.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??