21 сент. 2011 г., 19:24

В приказния свят на любовта 

  Поэзия » Любовная
653 0 5
Пазя уникалните ти признания
с вкус на хиляда и една нощи.
Обичам пролетното ти дихание,
дарявай ми от него още и още.

Светица си. Налей ми да пия
от еликсира на вечната светлина.
Винаги е чудесно с теб да открия
приказните прелести на любовта.

Харесва ми, когато възкръсвам.
Истината си струва да се живее.
Бисери искрящи разпръсквам,
вълшебни мигове в нас греят.

Понякога дори сън не ме хваща
и слушам любимите си песни.
Късчета от душата си ти пращам
да преминава времето по-лесно.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??