10 июн. 2008 г., 07:12

В пустотата... 

  Поэзия
669 0 9

В пустотата -

клен и косове,

крайпътни диви рози.

Пак там живееше и таралеж.

Менци с вода от някой налята,

здравец в гърненце,

кукер нагизден,

сълза пролята,

гроздове есенни

и червено листо,

окосена ливада -

в душата ми.

А аз все си мислех,

че е пуста...

© Маргарита Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??