29 сент. 2015 г., 21:57

В самота разбита 

  Поэзия
276 0 1

Когато любовта потърсиш?

Когато нужна ти е тя...

Когато трудно я откриваш,

разбираш че ти липсва тя.

Тя сътворена е 

за повече от двама.

Тя в множеството се множи!

Сама остане ли в сърцето...

Сгушва се и там гори.

Изгаря в самота разбита

и с никой веч не иска да дружи.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря на всички прочели стиха ми !За оценяването също!!!До нови на всички!!!
Предложения
: ??:??