18 февр. 2023 г., 09:48

В среднощен мрак 

  Поэзия » Свободный стих
271 0 3

На Афродита дарът нежен
в живота си пропусках не веднъж
Навярно бил съм горделив, небрежен
и не особено активен мъж.

 

Сега ме мъчат спомените вечер,
премислям ги във късен нощен час.
Макар че всичко е така далече
във мислите си пак се срещам с вас.

 

Обичах ли ви или си играех
на древната измислена игра.
Дали бях искрен или не, не знаех
но вярвах, че не мога да греша.

 

Макар и спомен, вие пак сте с мене
в безсъници ми в среднощен мрак.
И в мислите за миналото време
за среща с вас ще се завръщам пак.

© Огнян Железов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??