5 июн. 2016 г., 00:13

В съня 

  Поэзия » Любовная
638 0 13

Захихика щурче,

сова нейде проплака.

Сън съня ти краде.

И говориш с... луната.

И притваряш очи -

дълги плахи разходки

из небивали дни,

и... очаквани нощи.

Тихи, трепетни вопли -

предусетил любов,

ще сънуваш... и още

нарисувал мига

в разноцветна картина,

ще докосваш съня,

и ще търсиш причини

нейде тук да поспреш,

да ме срещнеш -

в съня си.


 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??