5.06.2016 г., 0:13 ч.

В съня 

  Поезия » Любовна
639 0 13

Захихика щурче,

сова нейде проплака.

Сън съня ти краде.

И говориш с... луната.

И притваряш очи -

дълги плахи разходки

из небивали дни,

и... очаквани нощи.

Тихи, трепетни вопли -

предусетил любов,

ще сънуваш... и още

нарисувал мига

в разноцветна картина,

ще докосваш съня,

и ще търсиш причини

нейде тук да поспреш,

да ме срещнеш -

в съня си.


 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??