5 янв. 2020 г., 00:00

В сърцето ми 

  Поэзия
268 0 0

В СЪРЦЕТО МИ

 

Не си далеч.
Не си изчезнал.
Дори не си на разстояние.
В сърцето ми лежиш -
нежен плен
от любов и разкаяние.
Милваш и тешиш.
Стих любовен.
Въздишка от вечността.
Храм благословен.
Стъпките на младостта,
Там други стъпки няма.
Две планети, две сърца,
обич нестихваща за двама...
Щом още диша в старостта,
то значи е достатъчно голяма.

 

04 01 2019
 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??