19 нояб. 2017 г., 22:06

В сърцето на сърцето 

  Поэзия
335 1 4

В СЪРЦЕТО НА СЪРЦЕТО 
Росица Чакърова 

 

От топла нощ ли е това ухание? 
От вчерашния грях ли е вината? 
Днес слънцето усмихва се с мълчание... 
На път съм да се влюбя в тишината 
и да прегърна нежно този спомен, 
за да откърмя новото отроче, 
обречено от нас да е бездомно 
и също по рождение самотно. 
Но аз реших у мен да го оставя 
поне за тази зима да живее.
И някой ден, когато те забравя, 
с порасналия миг ще се посмеем...
И повече от всякога логично, 
сълзите ще се върнат там, където 
е мястото за сън и за обичане, 
а именно - в сърцето на сърцето... 

 

Лондон 19/11/2017 '  11:15

© Rositsa Chakarova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??