Можем без богатства и кюлчета злато,
без скъпи яхти и нови кабриолети.
Ти си пролет, а аз ноемврийско лято.
Щастливи сме само с душите си слети.
Чудесно и неповторимо съчетание -
нежен аромат и безпределна топлина.
За тъмните сили огнено наказание,
за благонравните - райска светлина.
Две уникални поетични Вселени,
разпръскващи за жадните красота,
в сърдечното чувство вечно най-големи,
които променят към по-добро света.
© Васил Георгиев Все права защищены