4 янв. 2014 г., 12:44  

В такава нощ 

  Поэзия
802 2 1

Отново в мрак светът заспива уморен.

Заспиват грижите - сълзи отронени.

Отива си и този ден...

Отекват в тишината само спомени...


Стоя сама и чакам изгрева.

Дори и вятърът притихна.

В такава нощ съм никъде и ничия...

В такава нощ и ти ми липсваш...

 

© Таня Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??