4.01.2014 г., 12:44 ч.  

В такава нощ 

  Поезия
795 2 1

Отново в мрак светът заспива уморен.

Заспиват грижите - сълзи отронени.

Отива си и този ден...

Отекват в тишината само спомени...


Стоя сама и чакам изгрева.

Дори и вятърът притихна.

В такава нощ съм никъде и ничия...

В такава нощ и ти ми липсваш...

 

© Таня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??