22 авг. 2010 г., 20:51

В такава рошава нощ съм гола безсъница 

  Поэзия » Любовная
1622 0 57


http://www.youtube.com/watch?v=EwTixDxMsIg&NR=1

 


Пак развърза косите си тази рошава нощ.

Разсъблече се нежна фантазия.

По раменете и гладки - пътеки за някъде,

потекоха мисли неслучени.

 

Нощта ги прегърна, в задушаваща хватка,

и ги сви - до зародиш в илюзия.

Тишината проплака... в незатихваща болка -

да попие във мрака се молеше.

 

Появи се надеждица - тънка до скъсване,

едва се крепеше - пробудена.

Настаниха се сенки, от поредно очакване,

разкъсали воал за приспиване.

 

В такава рошава нощ съм гола безсъница.

Всяка стъпка навън е пробождане.

А ръцете крещят, все към тебе, за случване,

но... само себе си мога да чуя!

 


08.08.2010

Julie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??