22 янв. 2008 г., 22:41

В теб бях... 

  Поэзия
928 1 19

В теб бях влюбено малко момиче,

а днес - влюбена млада жена.

Ти за мен всеки ден си различен

мъж със хиляди нежни лица...

 

Вчера - галещ, а днес пък - разбиращ.

Утре може би  -  влюбен хлапак.

Всеки път топла дума намираш

да прогониш душевния мрак.

 

Рутината на делника снежен

- в предработния трескав процес,

разгромяваш  чрез погледа нежен,

който шепне "Обичам те, днес..."

 

Личността си на две не разделяш

във служебен и личен баланс,

а деня си със мене споделяш

- с всеки щрих и отделен нюанс.

 

И със тебе се чувствам различна,

сякаш вливаш във мен светлина...

Ти си моята муза лирична,

аз - любимата твоя жена...

 

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??