12 июл. 2006 г., 21:39  

В търсене 

  Поэзия
593 0 3

Аз, имам хиляди лица.

И хиляди надежди имам –

пулсират в мене сто сърца

и мисли, рой, неуловими.

 

Блуждая –

огънче в нощта.


Размътвам се –

вода дълбока...


И ако в някоя посока,

отвей ме вятъра крилат...


Ще пея в бързея

в потока,

дорде без глас

не срещна, бряг.

© Бостан Бостанджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??