Jul 12, 2006, 9:39 PM  

В търсене 

  Poetry
567 0 3

Аз, имам хиляди лица.

И хиляди надежди имам –

пулсират в мене сто сърца

и мисли, рой, неуловими.

 

Блуждая –

огънче в нощта.


Размътвам се –

вода дълбока...


И ако в някоя посока,

отвей ме вятъра крилат...


Ще пея в бързея

в потока,

дорде без глас

не срещна, бряг.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??