22 мая 2014 г., 17:15

В търсене... 

  Поэзия
439 0 6

Препусках през годините и разпилявах

на дните си най-ценното живота.

И някак си не осъзнавах

че безвъзвратно е веднъж се дава.

 

Отсея ли най-стойностното

шепа ми остава

какви възможности съм пропиляла

и не очи или сърце са били нужни

да видя

да усетя

да ги разпозная

а мъдрост и съзнание.

 

Сега стоя и просто размишлявам

за пътищата не поети

за решения не взети

за мисли не приети

за смелостта да бъда.

© Нел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??