9 мая 2015 г., 14:00

В ъгъла на миглите 

  Поэзия » Любовная
795 0 4

В ъгъла на миглите

ReмаТе

 

Аз мисля си, че
любовта е - всичко!
Но как възможно е
това - да може, тя,
да се побира
в една единствена
сълза?

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??