10 мая 2021 г., 19:30

В зоната на здрача... 

  Поэзия » Любовная
244 1 2

 

В зоната на здрача...

(експромт)

 

О, моя мила Любов някогашна,

ти колко ли тъй ще изтраеш,

че в тази действителност страшна –

си забравила и да мечтаеш!...

 

Забравила си да си щастлива,

животът дори не те радва,

а със мисли се трудно заспива –

уж живееш, но само за хляба...

 

... О моя слабост от дни някогашни

пак да мечтаеш ще те науча,

понеже, вярвай ми, страшно е важно –                                                 

и тогава Животът отново се случва!...

 

05.2021.

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??