14 февр. 2010 г., 11:29

Валентинка 

  Поэзия » Любовная
708 0 2

 

 

 

Честит  Свети  Валентин

 

 

Ако  вятър  беше,

щях  да  бъда  лист  откъснат

и  пак до  теб  ще  летя  на  воля!

Ако  храм  ти   беше,

щях  да  съм   поклонник

неуморен  аз  пред  твоя  поглед! !

Ако  хляб  ти  беше,

вечно  гладен  щях  да  бъда!

До  насита  аз

бих  те  вкусвал  със  дни,

в  лакомия  ти  не  ме  вини!

По-  прекрасно  е  от  туй  дори!

Ти  си  Ангел  и  жена,

ти  си  моят  блян  мечта!

Затуй  аз,  само  те   обичам!

Единствено  сърцето  си 

на  теб  обричам!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??