Честит Свети Валентин
Ако вятър беше,
щях да бъда лист откъснат
и пак до теб ще летя на воля!
Ако храм ти беше,
щях да съм поклонник
неуморен аз пред твоя поглед! !
Ако хляб ти беше,
вечно гладен щях да бъда!
До насита аз
бих те вкусвал със дни,
в лакомия ти не ме вини!
По- прекрасно е от туй дори!
Ти си Ангел и жена,
ти си моят блян мечта!
Затуй аз, само те обичам!
Единствено сърцето си
на теб обричам!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени