26 сент. 2020 г., 15:35

Вали 

  Поэзия » Любовная
362 0 0

Вали

Небето плаче за нас.

Вали.

Последна среща, още час.

Днес вали, не защото е есен.

Вали.

Заради нас вали, чуй плача̀ небесен.

Сега не валят звезди.

Вали.

Солени капки дъжд като сълзи.

Вали.

Далеч ще бъдем аз и ти.

Вали

...боли.

© Фатиме Шахин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??