26.09.2020 г., 15:35 ч.

Вали 

  Поезия » Любовна
298 0 0

Вали

Небето плаче за нас.

Вали.

Последна среща, още час.

Днес вали, не защото е есен.

Вали.

Заради нас вали, чуй плача̀ небесен.

Сега не валят звезди.

Вали.

Солени капки дъжд като сълзи.

Вали.

Далеч ще бъдем аз и ти.

Вали

...боли.

© Фатиме Шахин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??