Sep 26, 2020, 3:35 PM

Вали 

  Poetry » Love
297 0 0

Вали

Небето плаче за нас.

Вали.

Последна среща, още час.

Днес вали, не защото е есен.

Вали.

Заради нас вали, чуй плача̀ небесен.

Сега не валят звезди.

Вали.

Солени капки дъжд като сълзи.

Вали.

Далеч ще бъдем аз и ти.

Вали

...боли.

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??