29 февр. 2024 г., 06:39

Вали дъждът от рая на душата 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
210 6 11

Вали дъждът от влюбена представа

и моят взор от слепота извежда.

Валежът благ художник е - надежда

от тленността, която ме избавя.

 

Вали дъждът и топъл не забравя

с вълшебната вода да те извайва,

и образът ти приказен омайва,

че всяка капка нежност в теб добавя.

 

Вали дъждът, рисува вдъхновено

лицето ти, очите ти, косите

и устните, и тялото... Мечтите

по теб са фини, мила, несъмнено.

 

Вали дъждът от рая на душата,

в сърцето ми разцъфва красотата.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??